O nama

Veliko nam je zadovoljstvo da Vam se predstavimo kao potpuno nova kompanija sa velikim ambicijama i htenjem da ostavi što dublji trag u govedarstvu Srbije. Maxi Bulls doo je sinonim, ili je u planu da to postane, za kvalitet i postojanost u poslu. Jednostavno mi smo budućnost genetike u Srbiji!

Zašto?

1- Vlastiti Centar za veštačko osemenjavanje sa trenutno 13 bikova u eksploataciji
2- Potpisani ugovori o zastupanju sa:
– BAYERN GENETIK ( Nemačka )
– JETSTREAM GENETICS ( SAD )
– EVOLUTION ( Francuska )
3- Kadrovi:
– Dr.spec.repr. Ivan Jeremić
– Dr.spec.repr. Branislav Ivković
– Prof.Dr. nauka Tihomir Petrujkić
u stručnom delu, a ukupno za sad ima 10 zaposlenih
4- Opremljen vozni park za prevoz semena, tečnog azota i repromaterijala

Motiv

Želja da se u Srbiji na genetiku gleda drugim očima i da prava i proverena genetika zauzme konačno mesto koje joj pripada.
Želja da budemo drugačiji od drugih, a to možemo samo, ako nas podržite u nameri da zajedno napravimo profit.
Želja da Maxi Bulls bude Vaš najmaksimalniji partner u nabavci semena bikova, repromaterijala i usluga u reprodukciji.

Šta nudimo

Maxi Bulls prodaje i proizvodi semena simentalske i holštajn rase. U svojim redovima ima zaposlene stručne kadrove i to: Vet.spec.reprodukcije, Dipl.inžinjere stočarstva, Selekcionare, Vet.tehničare…

Svoje stručno znanje stavljamo Vam na raspolaganje u cilju poboljšanja zajedničkog poslovanja. Naš tim je sa velikim iskustvom i ume da prepozna potencijalne mogućnosti poboljšanja profitabilnosti kroz savete! Reprodukcija krava i junica ima veoma važnu ulogu u poslovanju subjekata koji se bave proizvodnjom mleka i mi Vam tu možemo nesebično pomoći! Smatramo da je to ključ uspešnog ekonomisanja farme.

Između ostalog naš centar nudi:

– Obuku farmera i vet. osoblja u oblasti V.O.

– Usluge u oblasti ultrazvučne dijagnostike gravititeta, patoloških stanja reproduktivnih organa, upotrebe hormonskih protokola u cilju sinhronizovanog izazivanja estrusa kod cikličnih i acikličnih krava i junica. Kroz ovakav pristup i stručni rad zaposlenih kompanije Maxi Bulls sa vet. službom i farmerima, parametri reprodukcije na farmama se mogu poboljšati (procenat reprodukcije, index osemenjavanja, servisni period), a samim tim i doći do konačnog cilja:

– Veći broj novorođenih teladi, što dovodi do povećanja proizvodnje mleka i viška junica.

To je pravi put do profita i blagostanja na farmi!
Tu smo za Vas!